Biobased bouwen met Ger Koopmans

<span class='TextRun SCXW195136105 BCX8' lang='NL-NL' xml:lang='NL-NL' data-contrast='auto'><span class='NormalTextRun SpellingErrorV2Themed SCXW195136105 BCX8'>Biobased bouwen met Ger Koopmans

Leestijd 4 min

Tijdens het WeGrow Congres op 9 september 2024 vertelt spreker Ger Koopmans over ‘De kracht van transformatie’. Wil jij meer weten over biobased bouwen? Mis het congres dan niet. 

Ger Koopmans 

Betrokkenheid bij de land- en tuinbouw loopt als een rode draad door Koopmans’ leven. Op jonge leeftijd stapte Koopmans in de maatschap van het ouderlijk melkveebedrijf. Een bedrijf dat Koopmans later zelfstandig heeft voortgezet. Vanaf de jaren ’90 heeft Koopmans een veelzijdige carrière in het openbaar bestuur doorlopen. Onder andere als wethouder, Tweede Kamerlid, waarnemend burgemeester en als gedeputeerde in de provincie Limburg. Sinds 1 april is Ger Koopmans voorzitter van LTO Nederland. 

Biobased bouwen 

Biobased bouwen heeft de toekomst. Maar hoe zorgen we ervoor dat de productie van biobased grondstoffen ook in Nederland door kan groeien en schaal kan ontwikkelen? Randvoorwaarden zijn het realiseren van een goede afzetmarkt én het versterken van de samenwerking tussen de akkerbouw en de bouwsector. In zijn bijdrage zal Ger Koopmans ingaan op welke kansen en knelpunten primaire producten zien die bij de productie van biobased grondstoffen. 

Wil jij dit niet missen? Meld je aan en lees alles over het WeGrow Congres 2024 hier. 

Delen:

Gepubliceerd op
Permalink

Meer nieuws

Founding Partner

Rabobank

Partners

Nieuwe Oogst
BO Akkerbouw
Building Balance
Faay Vianen B.V.

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven