Thema Duurzaam Gebouwd: Natuurinclusief bouwen

Thema Duurzaam Gebouwd: Natuurinclusief bouwen

Leestijd 1 min

Kom naar de tweede Themabijeenkomst van Duurzaam Gebouwd op 8 juni in de Metaal Kathedraal te Utrecht! Deze bijeenkomst staat in het teken van het thema Gezonde Gebouwen en Omgeving, met bijzondere aandacht voor Klimaatadaptatie en Natuurinclusief Bouwen.

Op deze dag delen experts waarom het net zo belangrijk is om met natuurinclusief bouwen aan de slag te gaan als met de energietransitie en circulariteit. Ontdek de positieve impact van natuur op het welzijn van de mens en leer hoe je andere keuzes kunt maken bij het ontwerpen en realiseren van gebouwen en gebiedsontwikkeling.

Tijdens de bijeenkomst krijg je handvaten aangereikt en laten verschillende partners zien wat dit in de praktijk betekent aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. Samen zetten we stappen richting een gezondere en duurzamere leefomgeving.

Ben je nog geen bekende met natuurinclusief bouwen? Geen probleem, na deze bijeenkomst heb je alle kennis om hiermee aan de slag te gaan.

Leden van Duurzaam Gebouwd en partners mogen gratis naar deze bijeenkomst. Reserveer nu alvast je plek op 8 juni en laat je inspireren! 

Programma en inschrijven: Themabijeenkomst Gezonde Gebouwen en Omgeving | Duurzaam Gebouwd

Delen:

 
Permalink

Meer agenda

Founding Partner

Rabobank

Partners

Faay Vianen B.V.
Weekamp Deuren
Boeren voor biobased bouwen
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven